Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse?

Vi har hos Dragsholm Murermester mange års erfaring med at lave nyt badeværelse samt renovering af badeværelse. Det er en opgave, som vi har udført for mange nær Holbæk, Nykøbing Sjælland, Roskilde eller Fårevejle. Bor du altså i nærheden af disse byer, er vi parate til at blive din foretrukne lokale murermester.

 

Renovering af badeværelse forfrisker boligen

​Takket være vores mange års erfaring som murer kan vi både udføre renovering af badeværelse samt levere et nyt badeværelse af den bedste kvalitet. Vi har smag for godt håndværk samt moderne design, hvorfor du vil få et unikt badeværelse, som vi passe ind i stilen med resten af dit hjem.

Man bruger ens badeværelse hver eneste dag, og det er et meget centralt rum i enhver bolig. Derfor er det også kun naturligt, at det gerne må være et flot og indbydende rum, hvor man føler sig godt tilpas. 

Trænger dit gamle badeværelse til en opfriskning i form af en renovering af badeværelse, så er vi bevidste om, at det både skal se godt ud og være af en god kvalitet. Vi starter altid med en god snak med dig som kunde, hvor vi lytter til alle dine tanker om projektet.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med et nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering

Der er mange forskellige installationer, som skal udføres korrekt ved renovering af badeværelse samt ved byg af et nyt badeværelse. Der kommer vores erfaring os til gode, da vi kan udføre disse uden problemer. Samtidig er vi inde i lovgivningen for vådsikring, hvorfor der bliver taget højde for alle parametre.

Har du brug for hjælp til at lave et nyt badeværelse eller renoveringen af dit badeværelse, står vi klar med en hånd eller ti. Vi kan levere det helt unikke ved anvendelse af de bedste materialer på markedet i de bedste hænder.​

Ring til os på telefon 20 46 22 85 eller send en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk og hør nærmere.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os