Drømmer du om et nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

Hos Dragsholm Murermester har vi mange års erfaring, med at lave nyt badeværelse samt renovering af badeværelse.

Det er en opgave, som vi har udført for mange nær Odsherred, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Roskilde eller Fårevejle. Bor du i nærheden af disse byer, er vi parate til at blive din foretrukne lokale murer.

 

Renovering eller et nyt badeværelse forfrisker din bolig

​Takket være vores mange års erfaring som murer kan vi både udføre renovering af badeværelse samt levere et nyt badeværelse af den bedste kvalitet. Vi har smag for godt håndværk samt moderne design, hvorfor du vil få et unikt badeværelse, som vil passe ind i stilen med resten af dit hjem.

Man bruger ens badeværelse hver eneste dag, og det er et meget centralt rum i enhver bolig. Derfor er det også kun naturligt, at det gerne må være et flot og indbydende rum, hvor man føler sig godt tilpas. 

Trænger dit gamle badeværelse til en opfriskning i form af en ombygning af badeværelse, så er vi bevidste om, at det både skal se godt ud og være af en god kvalitet. Vi starter altid med en god snak med dig som kunde, hvor vi lytter til alle dine tanker om projektet.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med et nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering

Der er mange forskellige installationer, som skal udføres korrekt ved renovering af badeværelse samt ved byg af et nyt badeværelse. Der kommer vores erfaring os til gode, da vi kan udføre disse opgaver uden problemer. Samtidig er vi inde i lovgivningen for vådsikring, hvor der bliver taget højde for alle parametre.

Har du brug for hjælp til at lave et nyt badeværelse eller renovering af dit badeværelse, står vi klar med en hånd eller ti. Vi kan levere det helt unikke ved anvendelse af de bedste materialer på markedet i de bedste hænder.​

Ring til os på telefon 20 46 22 85 eller send en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk og hør nærmere.

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Renovering af badeværelse pris

Prisen for renovering af et badeværelse kan variere alt efter hvilket type, størrelse og materialer du ønsker. Materiale prisen og arbejdstimerne kan derfor være forskellige fra opgave til opgave. Det kommer an på, om du blot ønsker at få afmonteret sanitet, udskiftet fliserne på gulv og vægge eller du vil have en mere omfattende renovering af dit badeværelse, med spots, gulvvarme, malerarbejde og andet, er det med til at påvirke den endelige pris.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 46 22 85 eller sende en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk og få et tilbud på et nyt badeværelse eller renovering af det gamle.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os