Facaderenovering med sandblæsning gør din facade pæn igen

En grundig og professionel renovering af facade med sandblæsning kan få din facade tilbage til sin originale pæne stand. 

Facaderenovering udføres oftest af æstetiske årsager, da facaden kommer til at fremstå ny og smuk efter en renovering. Derudover er der også en praktisk fordel – at facadens holdbarhed og modstand over for vind og vejr forlænges i op til 10 til 20 år.

Vi har gennem årene udført mange facaderenoveringer for kunder i blandt andet Fårevejle, Nykøbing Sjælland, Holbæk og Roskilde – og vi er også klar til at hjælpe dig.

Hvad indebærer renovering af facade?

En facaderenovering med sandblæsning dækker over flere forskellige ting. Renovering af facade indebærer både:

  • Facaderensning
  • Facademaling
  • Reparation
  • Reetablering
  • Genopbygning​

Generelt handler det om at forskønne facaden og gøre den mere modstandsdygtig over for vind og vejr.

Kontakt os

Eksperter i sandblæsning af facader

Hos Dragsholm Murermester er vi eksperter i at reparere revner i facaden med sandblæsning. Her bruger vi sandblæseren til først at rense facaden, hvorefter vi overfladebehandler og maler facaden

​Vil du undgå fugt i huset, er det vigtigt at holde øje med revner i facaden. Er du i tvivl om du har revner i din facade, tager vi gerne et kig på din facade og giver vores vurdering.

Få en attraktiv pris på facaderenovering

Alt efter om du blot har brug for en sandblæsning af facade eller en større og mere omfattende facaderenovering, er der stor forskel på prisen. Uanset hvad udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på renovering af facade.

Kontakt os allerede i dag på telefon 20 46 22 85 eller på e-mail info@dragholms-murermester.dk, og få en god pris på renovering af din facade.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os