Tilbygning til optimering af din bolig


Hos Dragsholm Murermester kan vi hjælpe dig med mange forskellige mureropgaver. Heriblandt kan vi hjælpe dig med at udføre en tilbygning til hus, hvis du synes, at pladsen derhjemme er lidt for trang.Bor du i områder nær Fårevejle, Nykøbing Sjælland, Holbæk eller Roskilde, kan vi give dit hjem den nødvendige overhaling.

 

 

Service og favorable priser på din tilbygning

Er familien begyndt at vokse sig større derhjemme siden dengang, I købte huset? Så kan en tilbygning være den helt perfekte løsning, hvorved I kan øge pladsen derhjemme gennem et ekstra soveværelse, et nyt badeværelse, en ny garage eller noget helt fjerde.

Vi har over 35 års erfaring som murer, hvorfor vores ekspertise med at udføre en tilbygning er stor. Frem for at lede efter et helt nyt hjem kan en tilbygning være en god investering. Vi kan udføre både store og små tilbygninger til en god og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os

Skræddersyede løsninger til hjemmets behov

En tilbygning er med til at åbne mange nye muligheder for ens hjem, hvorfor det skal ses som et stor chance for hele familien. Under opgaven vil I samtidig være i tæt kontakt med os, hvor I vil kunne komme med forslag og løbende blive orienteret omkring status. 

Vi efterlever altid de lovmæssige krav, der er vedrørende tilbygningsarbejde.

Har I brug for mere plads derhjemme, og lyder ovenstående som en del af eller den helt ideelle løsning? Så kontakt os i dag på telefon 20 46 22 85 eller skriv en e-mail til info@dragsholms-murermester.dk

Vi er din professionelle byggepartner og garanti for et flot resultat.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os