Hvide mursten

Badeværelse i Holbæk omegn

Står du med et badeværelse i Holbæk eller omegn, der ikke er blevet taget hånd om siden 80’erne? Så er det måske på tide med et nyt badeværelse.

Med mange års erfaring kan vi både hjælpe med en renovering af dit badeværelse, men også skabe et helt nyt badeværelse i Holbæk og omegn. Vi er din erfarne murer til badeværelse.

Badeværelse bliver benyttet hver dag og netop derfor skal du være glad og tilfreds med det.

Som professionelle murermestrer leverer vi altid badeværelser af god kvalitet, så du kan nyde det i mange år frem.
Om det er en mindre renovering eller det hele der skal friskes op, kan vi tage os af det, på bedste vis.

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dit badeværelse, kan du læse mere om nyt badeværelse Holbæk, Roskilde, Svinninge og resten af omegnen her.

 

Drømmer du om nyt badeværelse i Holbæk?

Eller måske renovering af det gamle? Hos Dragsholm Murermester har vi mange års erfaring, med at lave nyt badeværelse samt renovering af badeværelse.

Det er en opgave, som vi har udført for mange nær Odsherred, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Roskilde eller Fårevejle. Bor du i nærheden af disse byer, er vi parate til at blive din foretrukne lokale murer.

 

Renovering eller et nyt badeværelse forfrisker din bolig

Takket være vores mange års erfaring som murer kan vi både udføre renovering af badeværelse samt levere et nyt badeværelse af den bedste kvalitet. Vi har smag for godt håndværk samt moderne design, hvorfor du vil få et unikt badeværelse, som vil passe ind i stilen med resten af dit hjem.

Man bruger ens badeværelse hver eneste dag, og det er et meget centralt rum i enhver bolig. Derfor er det også kun naturligt, at det gerne må være et flot og indbydende rum, hvor man føler sig godt tilpas.

Trænger dit gamle badeværelse til en opfriskning i form af en ombygning af badeværelse, så er vi bevidste om, at det både skal se godt ud og være af en god kvalitet. Vi starter altid med en god snak med dig som kunde, hvor vi lytter til alle dine tanker om projektet.

 

Lad os hjælpe dig med et nyt badeværelse Holbæk eller badeværelsesrenovering

Der er mange forskellige installationer, som skal udføres korrekt ved renovering af badeværelse samt ved byg af et nyt badeværelse. Der kommer vores erfaring os til gode, da vi kan udføre disse opgaver uden problemer. Samtidig er vi inde i lovgivningen for vådsikring, hvor der bliver taget højde for alle parametre.

Har du brug for hjælp til at lave et nyt badeværelse eller renovering af dit badeværelse, står vi klar med en hånd eller ti. Vi kan levere det helt unikke ved anvendelse af de bedste materialer på markedet i de bedste hænder.​

Ring til os på telefon +45 20 46 22 85 eller send en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk og hør nærmere.

 

Renovering af badeværelse pris

Prisen for renovering af et badeværelse kan variere alt efter hvilket type, størrelse og materialer du ønsker. Materiale prisen og arbejdstimerne kan derfor være forskellige fra opgave til opgave. Det kommer an på, om du blot ønsker at få afmonteret sanitet, udskiftet fliserne på gulv og vægge eller du vil have en mere omfattende renovering af dit badeværelse, med spots, gulvvarme, malerarbejde og andet, er det med til at påvirke den endelige pris.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon +45 20 46 22 85 eller sende en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk og få et tilbud på et nyt badeværelse eller renovering af det gamle.

Sidebar
Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk