Din lokale murer Vig

Skal du bruge en professionel murer i Vig til at klare renoveringen af dit bryggers? Eller har du brug for at få sat klinkerne i dit badeværelse snorlige? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi er stolte fagmænd, der hjælper både private og erhvervskunder godt i mål med store som små projekter. Hos os er ingen opgaver for besværlige eller for simple. Uanset opgavens omfang sætter vi en ære i vores arbejde, og har kvaliteten med os ned til mindste detalje.

Har du brug for en kvalitetsbevidst murer Vig, Asnæs, Rørvig eller omegn, skal du kontakte os.

 

Du får en god pris hos din murer i Vig

Selvom vi har skruet kvaliteten i vejret, har vi ikke gjort det samme med vores priser. Du får vores ydelser til skarpe og konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Og når vi har aftalt en pris, er det den, vi holder os til. Så kan du være helt tryg ved, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs.

Det samme gælder for den deadline, vi har lovet dig. Hos din lokale murer i Vig holder vi vores ord.

+45 20 46 22 85

 

Hvad kan din lokale murer Vig hjælpe dig med?

Vores kompetencer spænder over hele murerpaletten, og vi tilbyder blandt andet:

Og alle andre opgaver inden for murerfaget.

Sidebar

Vi trækker på årelang erfaring i alle vores opgaver

Når vi går til en opgave i Vig, gør vi det altid med stor omhu og omhyggelighed. Vi sørger for at lytte grundigt til dine ønsker, og vi kommer gerne med vores rådgivning for at komme bedst muligt i mål med dine drømme.

Gennem vores mere end 35 års erfaring som murer i Vig og omegn, har vi masser af råd at byde ind med, for der er ikke den opgave, vi ikke har stiftet bekendtskab med. Derfor kan du også altid være sikker på, at du får et resultat, du kan være tilfreds med.

Vores murer forlader aldrig en opgave, uden du eller vi selv er tilfredse, ligesom vi altid sørger for at rydde ordentligt op efter os, så du kan nyde et nyt badeværelse, køkken eller noget helt tredje med det samme.

Som dit lokale murerfirma i Vig samler vi på gode anbefalinger – og dem har vi heldigvis allerede masser af. Derudover kører vi også som din murer i Roskilde og murer i Rørvig.

Ring eller skriv efter en murermester i Vig

Skal du bruge vores ekspertise og hjælp til et byggeprojekt? Så hører vores murer gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon +45 20 46 22 85, eller du kan kontakte os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål eller et skarpt og uforpligtende tilbud på dit projekt i Vig. Vi ser frem til at høre om dit projekt.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk