Murer Vig

Skal du bruge en professionel murer i Vig til at klare renoveringen af dit bryggers? Eller har du brug for at få sat klinkerne i dit badeværelse snorlige? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi er stolte fagmænd, der hjælper både private og erhvervskunder godt i mål med store som små projekter. Hos os er ingen opgaver for besværlige eller for simple. Uanset opgavens omfang sætter vi en ære i vores arbejde, og har kvaliteten med os ned til mindste detalje.

Har du brug for en kvalitetsbevidst murer i Vig eller omegn, skal du kontakte os.

Hvad kan din lokale murer i Vig hjælpe dig med? 

Vores kompetencer spænder over hele murerpaletten, og vi tilbyder blandt andet: 

  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Renovering af bryggers
  • Opsætning af klinker eller fliser
  • Facaderenovering 
  • Renovering af alle typer bygninger 
  • Nybyg
  • Tilbygning 

 Og alle andre opgaver inden for murerfaget. 

Murer i Vig – vi trækker på årelang erfaring i alle vores opgaver 

Når vi går til en opgave, gør vi det altid med stor omhu og omhyggelighed. Vi sørger for at lytte grundigt til dine ønsker, og vi kommer gerne med vores rådgivning for at komme bedst muligt i mål med dine drømme.

Gennem vores mere end 35 års erfaring har vi masser af råd at byde ind med, for der er ikke den opgave, vi ikke har stiftet bekendtskab med. Derfor kan du også altid være sikker på, at du får et resultat, du kan være tilfreds med.

Vi forlader aldrig en opgave, uden du eller vi selv er tilfredse, ligesom vi altid sørger for at rydde ordentligt op efter os, så du kan nyde et nyt badeværelse, køkken eller noget helt tredje med det samme.

Som dit lokale murerfirma i Vig samler vi på gode anbefalinger – og dem har vi heldigvis allerede masser af.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Du får en god pris hos din murer i Vig 

Selvom vi har skruet kvaliteten i vejret, har vi ikke gjort det samme med vores priser. Du får vores ydelser til skarpe og konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Og når vi har aftalt en pris, er det den, vi holder os til. Så kan du være helt tryg ved, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs.

Det samme gælder for den deadline, vi har lovet dig. Hos din lokale murer i Vig holder vi vores ord.

Ring eller skriv efter en murer i Vig 

Skal du bruge vores ekspertise og hjælp til et byggeprojekt? Så hører vi gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon 20462285, eller du kan kontakte os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål eller et skarpt og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre om dit projekt.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os