Murer Holbæk

Er du på jagt efter en murer i Holbæk, der kan levere den høje kvalitet, du eftersøger? Så er du havnet det helt rette sted.

Hos Dragsholm Murermester udfører vi alle former for murerarbejde – altid med øje for kvalitet og godt håndværk. Og vi sætter en dyd i, at det skal være hurtigt og nemt at få udført en kvalitetsopgave.

Vi hjælper private såvel som erhvervskunder med at støbe fundamentet for deres fremtidige drømme. Hvad enten du har brug for hjælp til en stor eller lille opgave, klarer vi den for dig.

Få vores hjælp allerede i dag, hvis du skal bruge en kvalitetsmurer i Holbæk eller omegn.
Din lokale murer i Holbæk udfører bl.a.

• Renovering af badeværelse
• Renovering af køkken
Facaderenovering
• Renovering af alle slags bygninger
Nybyg
Tilbygning
Opsætning af fliser/klinker

Og alt derimellem inden for murerfaget.

Murer i Holbæk med årelang erfaring

Med mere end 35 års erfaring inden for murerbranchen er vi et murerfirma i Holbæk, der har prøvet kræfter med alt inden for vores fag. 

Vores lange erfaring er dog ikke, det eneste du får, når du hyrer os til en opgave. Du får et team af fagmænd, der går op i deres arbejde helt ud til fingerspidserne. Vi sætter en ære i vores arbejde – og du kan være sikker på, at du altid får resultater, der taler for sig selv. 

Din murer i Holbæk samler på tilfredse kunder

Det er ikke kun os, der skal være tilfredse med det arbejde, vi udfører. Det skal vores kunder selvfølgelig også. Derfor samler vi på glade og tilfredse kunder.

Dem har vi heldigvis masser af – det vidner vores gode anbefalinger fra tidligere kunder om.

Vi forlader aldrig en opgave, før kunden er helt tilfreds. Og du behøver heller ikke være nervøs for, at vi efterlader rod. Vores håndværkere sørger altid for at rydde op, inden de forlader opgaven.

Samtidig kan du være sikker på, at vi overholder de aftaler, vi har indgået. Vi vil være din lokale murer i Holbæk, som du har tillid og tiltro til.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Kvalitet behøver ikke koste en formue hos din murer i Holbæk

Hos din lokale murer i Holbæk skal du ikke kaste spidsen af en jetjager efter kvalitetshåndværk. Vi tilbyder vores services til skarpe og konkurrencedygtige priser

Så har alle mulighed for at få udført et godt stykke håndværk.

Skal din lokale murer i Holbæk hjælpe dig?

Vi hører gerne fra dig, hvis du skal have udført et stykke murerarbejde fra din lokale murer i Holbæk. Har du spørgsmål eller andet? Så sidder vi også klar til at rådgive dig.

Ring på telefon 20462285, eller brug vores kontaktformular – så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os