Murer Holbæk med kvalitet til god pris

Er du på jagt efter en murer i Holbæk, der kan levere den høje kvalitet, du eftersøger? Så er du havnet det helt rette sted. Vi er dine eksperter som flisemurer.

Hos Dragsholm Murermester i Holbæk udfører vi alle former for murerarbejde – altid med øje for kvalitet og godt håndværk. Og vi sætter en dyd i, at det skal være hurtigt og nemt at få udført en kvalitetsopgave.

Vi hjælper private såvel som erhvervskunder med at støbe fundamentet for deres fremtidige drømme. Hvad enten du har brug for hjælp til en stor eller lille opgave, klarer vi den for dig.

Få vores hjælp allerede i dag, hvis du skal bruge en kvalitetsmurer i Holbæk eller omegn.
Din lokale murer Holbæk udfører bl.a.:

Og alt derimellem inden for murerfaget.

 

Murer Holbæk med årelang erfaring

Med mere end 35 års erfaring inden for murerbranchen er vi et murerfirma i Holbæk, der har prøvet kræfter med alt inden for vores fag.

Vores lange erfaring er dog ikke, det eneste du får, når du hyrer os til en opgave. Du får et team af fagmænd, der går op i deres arbejde helt ud til fingerspidserne. Vi sætter en ære i vores arbejde – og du kan være sikker på, at du altid får resultater, der taler for sig selv.

 

Din flisemurer samler på tilfredse kunder

Det er ikke kun os, der skal være tilfredse med det arbejde, vi udfører. Det skal vores kunder selvfølgelig også. Derfor samler vi på glade og tilfredse kunder.

Dem har vi heldigvis masser af – det vidner vores gode anbefalinger fra tidligere kunder om.

Vi forlader aldrig en opgave, før kunden er helt tilfreds. Og du behøver heller ikke være nervøs for, at vi efterlader rod. Vores håndværkere sørger altid for at rydde op, inden de forlader opgaven.

Samtidig kan du være sikker på, at vi overholder de aftaler, vi har indgået. Vi vil være din lokale murer, som du har tillid og tiltro til.

Sidebar

Kvalitet behøver ikke koste en formue hos din murer

Hos din lokale murer skal du ikke kaste spidsen af en jetjager efter kvalitetshåndværk. Vi tilbyder vores services til skarpe og konkurrencedygtige priser
Så har alle mulighed for at få udført et godt stykke håndværk.

Skal din lokale murermester i Holbæk hjælpe dig?

Vi hører gerne fra dig, hvis du skal have udført et stykke murerarbejde fra din lokale murer. Har du spørgsmål eller andet? Så sidder vi også klar til at rådgive dig.
Ring på telefon +45 20 46 22 85, eller brug vores kontaktformular – så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk