Facaderenovering – forny din facade

Siden 2000 har vi hos Dragsholm Murermester leveret facaderenoveringer af høj kvalitet på danske ejendomme efter alle kunstens regler, ned til mindste detalje. Vi står klat til at give din bolig en facaderenovering – så facaden kan stråle igen og øge ejendomsværdien.

Vi står 100% inde for kvaliteten, af de resultater vi leverer til vores kunder. Vores arbejde bliver udført med filosofien, om at være grundig og professionel i alle de opgaver vi varetager. 

Vi tilbyder facaderenoveringer med sandblæsning, for at facaden på bedst vis kommer til at fremstå som ny og smuk.

En professionel renovering

En grundig og professionel renovering af facade med sandblæsning kan få din facade tilbage til sin originale pæne stand. 

Facaderenovering udføres oftest af æstetiske årsager og øget ejendomsværdi, da facaden kommer til at fremstå ny og smuk efter en renovering. Derudover er der også en praktisk fordel – at facadens holdbarhed og modstand over for vind og vejr forlænges i op til 10 til 20 år.

Vi har gennem årene udført mange facaderenoveringer for kunder i blandt andet Odsherred, Fårevejle, Nykøbing Sjælland, Holbæk og Roskilde – og vi er også klar til at hjælpe dig.

 

Står du og mangler en erfaren murer? – Så kan du til enhver tid kontakte os via. kontaktformularen eller på telefon 20 46 22 85. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt,

 

Hvad indebærer renovering af facade?

En facaderenovering med sandblæsning dækker over flere forskellige ting. Renovering af facade indebærer både:

  • Facaderensning
  • Facademaling
  • Reparation
  • Reetablering
  • Genopbygning​

Generelt handler det om at forskønne facaden og gøre den mere modstandsdygtig over for vind og vejr.

Hos Dragsholm Murermester er vi eksperter i at reparere revner i facaden med sandblæsning.

Vi går op i det færdige resultat, og derfor er den en fast del af vores procedurer når vi gør brug af sandblæsning at vi laver en overfladebehandling af ejendommens ydre facade og maler den så du får leveret et ny malet og pænt hus.

Lyder det interessant? Så der du velkommen til at kontakte os via. kontaktformularen eller på telefon 20 46 22 85

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Få en attraktiv facaderenovering pris


For at kunne finde den rigtige pris på facaderenovering, så kræver det at vi ved hvilken type facaderenovering det er, som du ønsker vi skal udfører på din ejendom. Prisen kan variere meget, og der kan være en stor forskel på, om du ønsker at få lavet omfugning, netpuds eller facade isolering. Materiale prisen og antal timer som bruges pr. opgave kan derfor variere meget.
 

Udsmykninger er en af de faktorer, som kan være med til at afgøre prisen. Udsmykninger som f.eks. gesims eller andre ting på ejendommen kan gøre, at renoveringsopgaven tager længere tid end ejendomme uden udsmykning. Facadens tilstand og højde har også betydning for prisen, fordi desto mere beskidt og højere facaden er, så kan det kræve et højere stillads hvilket påvirker prisen på facaderenovering.
Vi vurdere alle opgaver individuelt, og det kan derfor være vigtigt at vi komme ud og beser arbejdsopgaven inden vi kan afgive et tilbud.

Facadens nuværende tilstand

En facaderenoverings pris kommer an på på facadens nuværende tilstand. Hvis overfladen er porøs, smuldre eller er helt forfaldende, så kan det kræve at vi først bliver nød til at sikre at facaden bliver stabil og fast til, at vi kan gå i gang med en facade renovering.

 

Hvis der er huller i facaden, store revner eller andre nødvendige ting som skal udredes, så kan det lige så vel påvirke prisen.

Kontakt os allerede i dag på telefon 20 46 22 85 eller på e-mail info@dragholms-murermester.dk, og få en god pris på renovering af din facade.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os