Hvide mursten

Facaderenovering – forny din facade

Vi har siden 2000 beskæftiget os med at give slidte facader, nyt liv. Du kan virkelig få din ejendom ti at stråle, ved at lade os stå for facaderenoveringen. Ligeledes kan det have en positiv betydning for ejendomsværdien og øge den.

Vi sørger altid for at efterlade et flot resultat, der har gjort facaden mere tolerant overfor vind og vejr.

Vi kan hjælpe med både maling, rensning, reparation og meget mere, til den facade du ønsker renoveret. Facaden er den første del af huset, man møder og netop derfor kan det være vigtigt, at have en flot yderside, for at give et godt indtryk.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, med at gøre ejendommen mere modstandsdygtig, endnu flottere udadtil og muligvis også øge ejendomsværdien.

Læs mere om hvad en facaderenovering består af nedenunder.

 

Siden 2000 har vi hos Dragsholm Murermester leveret facaderenoveringer af høj kvalitet på danske ejendomme efter alle kunstens regler, ned til mindste detalje. Vi står klat til at give din bolig en facaderenovering – så facaden kan stråle igen og øge ejendomsværdien.

Vi står 100% inde for kvaliteten, af de resultater vi leverer til vores kunder. Vores arbejde bliver udført med filosofien, om at være grundig og professionel i alle de opgaver vi varetager.

Vi tilbyder facaderenoveringer med sandblæsning, for at facaden på bedst vis kommer til at fremstå som ny og smuk.

En professionel renovering

En grundig og professionel renovering af facade med sandblæsning kan få din facade tilbage til sin originale pæne stand.

Facaderenovering udføres oftest af æstetiske årsager og øget ejendomsværdi, da facaden kommer til at fremstå ny og smuk efter en renovering. Derudover er der også en praktisk fordel – at facadens holdbarhed og modstand over for vind og vejr forlænges i op til 10 til 20 år.

Vi har gennem årene udført mange facaderenoveringer for kunder i blandt andet Odsherred, Fårevejle, Nykøbing Sjælland, Holbæk og Roskilde – og vi er også klar til at hjælpe dig.

 

Står du og mangler en erfaren murer? – Så kan du til enhver tid kontakte os via. kontaktformularen eller på telefon ​20 46 22 85. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt,

 

Hvad indebærer renovering af facade?

En facaderenovering med sandblæsning dækker over flere forskellige ting. Renovering af facade indebærer både:

  • Facaderensning
  • Facademaling
  • Reparation
  • Reetablering
  • Genopbygning​

Generelt handler det om at forskønne facaden og gøre den mere modstandsdygtig over for vind og vejr.

Hos Dragsholm Murermester er vi eksperter i at reparere revner i facaden med sandblæsning.

Vi går op i det færdige resultat, og derfor er den en fast del af vores procedurer når vi gør brug af sandblæsning at vi laver en overfladebehandling af ejendommens ydre facade og maler den så du får leveret et ny malet og pænt hus.

Lyder det interessant? Så der du velkommen til at kontakte os via. kontaktformularen eller på telefon +45 20 46 22 85.

 

Få en attraktiv facaderenovering pris

For at kunne finde den rigtige pris på facaderenovering, så kræver det at vi ved hvilken type facaderenovering det er, som du ønsker vi skal udfører på din ejendom. Prisen kan variere meget, og der kan være en stor forskel på, om du ønsker at få lavet omfugning, netpuds eller facade isolering. Materiale prisen og antal timer som bruges pr. opgave kan derfor variere meget.

Udsmykninger er en af de faktorer, som kan være med til at afgøre prisen. Udsmykninger som f.eks. gesims eller andre ting på ejendommen kan gøre, at renoveringsopgaven tager længere tid end ejendomme uden udsmykning. Facadens tilstand og højde har også betydning for prisen, fordi desto mere beskidt og højere facaden er, så kan det kræve et højere stillads hvilket påvirker prisen på facaderenovering.
Vi vurdere alle opgaver individuelt, og det kan derfor være vigtigt at vi komme ud og beser arbejdsopgaven inden vi kan afgive et tilbud.

Facadens nuværende tilstand

En facaderenoverings pris kommer an på på facadens nuværende tilstand. Hvis overfladen er porøs, smuldre eller er helt forfaldende, så kan det kræve at vi først bliver nød til at sikre at facaden bliver stabil og fast til, at vi kan gå i gang med en facade renovering.

Hvis der er huller i facaden, store revner eller andre nødvendige ting som skal udredes, så kan det lige så vel påvirke prisen.
Kontakt os allerede i dag på telefon +45 20 46 22 85 eller på e-mail info@dragsholms-murermester.dk, og få en god pris på renovering af din facade. Vi er din murer Roskilde, murer Holbæk og omegn.

Sidebar
Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk