Hvide mursten

Murer Tølløse med kvalitetshåndværk

En god og kvalitetsbevidst murer i Tølløse, hænger ikke på træerne. Heldigvis kan du plukke en lige her.

Hos Dragsholm Murermester er vi specialister i alle typer opgaver inden for murerfaget og der er ikke den opgave, som vi ikke gerne hjælper dig med at udføre til perfektion. Uanset om du henvender dig som privat eller erhvervskunde.

Vi holder til i Fårevejle, men kører ud til kunder i Holbæk, Kirke Såby, Nykøbing Sjælland og områder i omegnen.

+45 20 46 22 85

 

Din lokale murer i Tølløse med kvalitetshåndværk til lave priser

Hos os går kvalitet og priser hånd i hånd på deres helt egen måde. For selvom vi tilbyder håndværk i høj kvalitet, får du det til lave priser.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion, men det skal være muligt for alle at få råd til nyt køkken, flere kvadratmeter eller andre boligdrømme.

Det sørger vi for som dit lokale murerfirma i Tølløse.

 

Få hjælp til alverdens opgaver af din lokale murer Tølløse

Skal du have renoveret i dit bryggers? Trænger badeværelset til en overhaling? Eller drømmer du om at bygge ekstra kvadratmeter til din bolig? Vi hjælper dig blandt andet med:

Og alle mureropgaver derimellem.

Sidebar

Murer i Tølløse – tilfredse kunder er vores varemærke

Når en af vores murere kører ud til dig, kan du forvente, at du får løst din opgave nemt og hurtigt, selvom vi sætter en ære i vores arbejde og at udføre det med øje for kvalitet ned til mindste detalje.

Vi overholder altid vores aftaler, hvad enten det er priser, leveringstider eller andet. Og du kan være sikker på, at vi ikke efterlader dit projekt i rod.

 

Vores tilfredse kunder er vores varemærke, og det sætter vores mange gode anbefalinger en tyk streg under.

Kan vi hjælpe dig? Kontakt din murer Tølløse i dag

Har du brug for professionel rådgivning? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Ring eller skriv til os allerede i dag. Vi kan kontaktes via telefon på +45 20 46 22 85, eller du kan bruge vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste murerprojekt.

Murer Tølløse

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk