Murer Tølløse

En god og kvalitetsbevidst murer i Tølløse, hænger ikke på træerne. Heldigvis kan du plukke en lige her.

Hos Dragsholm Murermester er vi specialister i alle typer opgaver inden for murerfaget og der er ikke den opgave, som vi ikke gerne hjælper dig med at udføre til perfektion. Uanset om du henvender dig som privat eller erhvervskunde.

Vi holder til i Fårevejle, men kører ud til kunder i Holbæk, Roskilde, Nykøbing Sjælland og områder i omegnen.

Få hjælp til alverdens opgaver af din lokale murer i Tølløse  

Skal du have renoveret i dit bryggers? Trænger badeværelset til en overhaling? Eller drømmer du om at bygge ekstra kvadratmeter til din bolig? Vi hjælper dig blandt andet med:

• Renovering af badeværelse
• Renovering af bryggers
• Renovering af køkken
Facaderenovering
Tilbygning
Nybyg
Opsætning af fliser og klinker 
• Renovering af fredede bygninger

Og alle mureropgaver derimellem.

Kvalitetshåndværk til lave priser hos din lokale murer i Tølløse 

Hos os går kvalitet og priser hånd i hånd på deres helt egen måde. For selvom vi tilbyder håndværk i høj kvalitet, får du det til lave priser.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion, men det skal være muligt for alle at få råd til nyt køkken, flere kvadratmeter eller andre boligdrømme.

Det sørger vi for som dit lokale murerfirma i Tølløse.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Murer i Tølløse – tilfredse kunder er vores varemærke 

Når en af vores murere kører ud til dig, kan du forvente, at du får løst din opgave nemt og hurtigt, selvom vi sætter en ære i vores arbejde og at udføre det med øje for kvalitet ned til mindste detalje.

Vi overholder altid vores aftaler, hvad enten det er priser, leveringstider eller andet. Og du kan være sikker på, at vi ikke efterlader dit projekt i rod.

Vores tilfredse kunder er vores varemærke, og det sætter vores mange gode anbefalinger en tyk streg under.

Kan vi hjælpe dig? Kontakt din murer i Tølløse i dag 

Har du brug for professionel rådgivning? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Ring eller skriv til os allerede i dag. Vi kan kontaktes via telefon på 20462285, eller du kan bruge vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste murerprojekt.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os