Murer Nykøbing Sjælland

Vil du gerne bygge flere kvadratmeter til din bolig? Eller vil du bygge et helt nyt hus? Som din lokale murer i Nykøbing Sjælland, klarer vi gerne opgaven for dig.

Det gør vi med stor omhu og fokus på godt håndværk og kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Vi løser opgaver for private såvel som erhvervskunder – og i vores arbejde er vores mærkesag tillid og troværdighed gennem høj kvalitet.

Når vi hjælper dig, kan du stole på, at vi overholder vores aftaler, og at du får tårnhøj kvalitet. Få hjælp fra os allerede i dag – vi er kun et opkald væk.

Hvad kan vi som lokal murer i Nykøbing Sjælland hjælpe dig med? 

  • Facaderenovering og renovering af alle typer bygninger
  • Opsætning og udskiftning af klinker/fliser
  • Renovering af bryggers 
  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Tilbygning
  • Nybyggeri  

 .. og meget mere. Vi har kompetencerne til at lave alt inden for murerfaget. 

Din lokale murer i Nykøbing Sjælland tilbyder 35 års erfaring 

Med mere end 35 års erfaring i rygsækken har vi prøvet alt inden for murerbranchen. Derfor kan vi som dit murerfirma i Nykøbing Sjælland rådgive dig om alle typer af opgaver.

Gennem årene har vi leveret kvalitet fra øverste hylde – og det har vi i sinde at blive ved med. Hver dag leverer vi resultater til tilfredse kunder, og deres gode anbefalinger er højt værdsat.

Vi sætter en dyd i vores fag, og det betyder også, at vi ikke er færdige med en opgave, før både du som kunde og vi selv som fagmænd er helt tilfredse med det endelige resultat.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Du får kvalitet til få kroner hos din murer i Nykøbing Sjælland

Selvom vi tilbyder kvalitetshåndværk, gør vi det til fornuftige priser. Med os som dit murerfirma i Nykøbing Sjælland behøver du ikke leve af vand og brød for at betale en dyr murerregning.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at få kvalitet.

Få hjælp af din lokale murer i Nykøbing Sjælland i dag 

Har du brug for rådgivning? Sidder du med spørgsmål til vores services? Eller er du nysgerrig på vores konkrete priser?

VI sidder klar til at hjælpe dig godt på vej, uanset hvad du har på hjerte. Ring eller skriv til os på telefon 20462285 eller via vores kontaktformular. Så tager vi en snak, ligesom vi gerne sender dig et uforpligtende tilbud.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os