Erfaren Murer Nykøbing Sjælland med god pris

Mangler du en murer i Nykøbing Sjælland? Vil du gerne bygge flere kvadratmeter til din bolig? Eller vil du bygge et helt nyt hus? Som din lokale murer, klarer vi gerne opgaven for dig.

Det gør vi med stor omhu og fokus på godt håndværk og kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Vi løser opgaver for private såvel som erhvervskunder – og i vores arbejde er vores mærkesag tillid og troværdighed gennem høj kvalitet.

Når vi hjælper dig, kan du stole på, at vi overholder vores aftaler, og at du får tårnhøj kvalitet. Få hjælp fra os som din murer Nykøbing Sjælland allerede i dag – vi er kun et opkald væk.

 

Din lokale murer Nykøbing Sjælland er ekspert i:

.. og meget mere. Vi har kompetencerne til at lave alt inden for murerfaget.

 

Din lokale murermester i Nykøbing Sjælland tilbyder 35 års erfaring

Med mere end 35 års erfaring i rygsækken har vi prøvet alt inden for murerbranchen. Derfor kan vi som dit murerfirma i Nykøbing Sjælland rådgive dig om alle typer af opgaver.

Gennem årene har vi leveret kvalitet fra øverste hylde – og det har vi i sinde at blive ved med. Hver dag leverer vi resultater til tilfredse kunder, og deres gode anbefalinger er højt værdsat.

Vi sætter en dyd i vores fag, og det betyder også, at vi ikke er færdige med en opgave, før både du som kunde og vi selv som fagmænd er helt tilfredse med det endelige resultat.

Sidebar

Du får kvalitet til få kroner hos din murer

Selvom vi tilbyder kvalitetshåndværk, gør vi det til fornuftige priser. Med os som dit murerfirma i Nykøbing Sjælland behøver du ikke leve af vand og brød for at betale en dyr murerregning.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at få kvalitet.

Få hjælp af din lokale murer i dag

Har du brug for rådgivning? Sidder du med spørgsmål til vores services? Eller er du nysgerrig på vores konkrete priser?

VI sidder klar til at hjælpe dig godt på vej, uanset hvad du har på hjerte. Ring eller skriv til os på telefon +45 20 46 22 85 eller via vores kontaktformular. Så tager vi en snak, ligesom vi gerne sender dig et uforpligtende tilbud.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk