Murer Rørvig

Står du og mangler en murer i Rørvig, der kan garantere dig kvalitetshåndværk ned til mindste detalje? Så er du havnet det rette sted.

For hos Dragsholm Murermester er vi din lokale murer i Rørvig – og vi går altid en ekstra mil for at sikre, at vi altid kan levere smukke resultater til tilfredse kunder. Uanset om det er til din virksomhed eller private bolig, du har brug for en kvalitetsmurer.

Vi kører rundt over store dele af Sjælland, så det er nemt og hurtigt at få fat på os, hvad enten du har brug for vores hjælp i Nykøbing Sjælland, Roskilde, Holbæk eller et andet omkringliggende sted.

Få hjælp til alt inden for murerfaget af din lokale murer i Rørvig 

Vil du give badeværelset en overhaling, eller trænger fliserne til at blive udskiftet i dit bryggers? Uanset opgavens omfang klarer vi den for dig. 

Vi udfører opgaver som: 

 Og alle opgaver derimellem. 

Din lokale murer i Rørvig – når kvalitet er en mærkesag 

Når du hyrer os som dit lokale murerfirma i Rørvig, kan du være sikker på, at vi går til din opgave med høje krav til os selv.

Vi er stolte fagmænd, og vi sætter en ære i vores arbejde. Derfor er kvalitet og godt håndværk også en mærkesag for os.

Vi forlader aldrig en opgave, før vi er helt tilfredse med afleveringen – og vigtigst af alt, at du er glad for resultatet. Vores tilfredse kunder er vores ambassadører, som giver os gode anbefalinger til venner og bekendte. Og vi gør altid det ekstra for at yde god rådgivning og levere et resultat i høj kvalitet.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Få kvalitetshåndværk til lave priser hos din murer i Rørvig 

Som din lokale murer i Rørvig garanterer vi dig kvalitetshåndværk for pengene. Små penge endda. For hos os koster kvalitet ikke en formue.

Det skal være muligt for alle at få lavet nyt badeværelse, en tilbygning eller facaderenovering.

Den pris, vi aftaler, er også den pris, du i sidste ende skal betale. Her kommer ingen ubehagelige overraskelser. Med andre ord holder vi, hvad vi lover. Både når det gælder pris, og når det gælder deadlines.

Få et godt tilbud fra din murer i Rørvig i dag 

Har du et byggeprojekt, du gerne vil have vores hjælp til? Eller sidder du med spørgsmål til vores priser?

Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på telefon 20462285 eller via vores kontaktformular. Når vi har modtaget din henvendelse, vender vi hurtigt tilbage til dig.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os