Murer Rørvig og omegn

Står du og mangler en murer i Rørvig eller omegn heraf, der kan garantere dig kvalitetshåndværk ned til mindste detalje? Så er du havnet det rette sted lige her.

For hos Dragsholm Murermester er vi din lokale murer Rørvig – og vi går altid en ekstra mil for at sikre, at vi altid kan levere smukke resultater til tilfredse kunder. Uanset om det er til din virksomhed eller private bolig, du har brug for en kvalitetsmurer.

Vi kører rundt over store dele af Sjælland, så det er nemt og hurtigt at få fat på os, hvad enten du har brug for vores hjælp i Nykøbing Sjælland, Roskilde, Holbæk eller et andet omkringliggende sted.

Få hjælp til alt af din murer i Rørvig

Vil du give badeværelset en overhaling, eller trænger fliserne til at blive udskiftet i dit bryggers? Uanset opgavens omfang klarer vi den for dig.

Vi udfører mureropgaver som:

  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Renovering af bryggers
  • Facaderenovering og renovering af alle typer bygninger
  • Opsætning af fliser og klinker

Og alle opgaver derimellem.

+45 20 46 22 85

 

Dit lokale murerfirma – når kvalitet er en mærkesag

Når du hyrer os som dit lokale murerfirma i Rørvig, kan du være sikker på, at vi går til din opgave med høje krav til os selv.

Vi er stolte fagmænd, og vi sætter en ære i vores arbejde. Derfor er kvalitet og godt håndværk også en mærkesag for os.

 

Vi forlader aldrig en opgave, før vi er helt tilfredse med afleveringen – og vigtigst af alt, at du er glad for resultatet. Vores tilfredse kunder er vores ambassadører, som giver os gode anbefalinger til venner og bekendte. Og vi gør altid det ekstra for at yde god rådgivning og levere et resultat i høj kvalitet.

Sidebar

Få kvalitetshåndværk til lave priser hos din murer

Som din lokale murer Rørvig garanterer vi dig kvalitetshåndværk for pengene. Små penge endda. For hos os koster kvalitet ikke en formue.

Det skal være muligt for alle at få lavet nyt badeværelse, en tilbygning eller facaderenovering.

Den pris, vi aftaler, er også den pris, du i sidste ende skal betale. Her kommer ingen ubehagelige overraskelser. Med andre ord holder vi, hvad vi lover. Både når det gælder pris, og når det gælder deadlines.

 

Få et godt tilbud på din mureropgave i dag

Har du et byggeprojekt, du gerne vil have vores hjælp til? Eller sidder du med spørgsmål til vores priser?

Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på telefon 20462285 eller via vores kontaktformular. Når vi har modtaget din henvendelse, vender vi hurtigt tilbage til dig.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk