Murer Vipperød med gode tilbud

Med os som din lokale murer i Vipperød kan du få ført dine boligdrømme ud i livet. Uanset om du ønsker et nyt badeværelse, opsætning af fliser og klinker i dit bryggers, eller du ønsker at shine din facade op.

Hos Dragsholm Murermester er vi eksperter i alle dele af murerfaget – og vi hjælper både private og erhvervskunder med at mure de helt rigtige rammer omkring deres bolig eller virksomhed.

Fra vores base i Fårevejle kører vi gerne ud til kunder i Roskilde, Nykøbing Sjælland, Holbæk og andre omkringliggende byer.

Har du brug for vores mere end 35 års ekspertise, er vi ikke mere end et opkald væk.

 

Din murer i Vipperød kan hjælpe dig med

Og alle andre typer mureropgaver.

 

Din lokale murer i Vipperød sørger for kvalitet til fornuftige priser

Det skal ikke koste en bondegård at få kvalitetshåndværk. Derfor tilbyder vi vores ydelser til priser, de fleste kan være med på.

Selvom vi er stolte fagmænd, der sætter en dyd i at udføre vores arbejde til perfektion, gør vi det med den tilgang, at alle skal have råd til kvalitetshåndværk.

Sidebar

Din lokale murer i Vipperød sikrer dig et godt resultat fra start til slut

Med vores mangeårige erfaring har vi set lidt af hvert. Det gør os i stand til at tilbyde dig professionel og ærlig rådgivning. Vi kommer gerne med vores besyv til en opgave, så vi fra start til slut kan være med til at give dig et tilfredsstillende resultat.

Selvom vi altid gør vores arbejde med sans for de små detaljer og det gode håndværk, gør vi det, så det bliver hurtigt og nemt for dig at få udført et stykke murerarbejde fra dit lokale murerfirma i Vipperød.

Du kan være sikker på, at vi overholder vores aftaler, og at vi rydder op efter os, så du har et smukt resultat med det samme, vi forlader din opgave.

Og du kan samtidig være helt tryg ved, at vi ikke stopper, før både du og vi er tilfredse. Kundetilfredshed er vores helt store fokus, og det kan ses i vores mange gode anbefalinger.

 

Brug for hjælp? Kontakt din murer nu

Skal vi hjælpe dig med en særlig opgave? Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Ring til os på +45 20 46 22 85, eller skriv via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk