Murer Vipperød

Med os som din lokale murer i Vipperød kan du få ført dine boligdrømme ud i livet. Uanset om du ønsker et nyt badeværelse, opsætning af fliser og klinker i dit bryggers, eller du ønsker at shine din facade op.

Hos Dragsholm Murermester er vi eksperter i alle dele af murerfaget – og vi hjælper både private og erhvervskunder med at mure de helt rigtige rammer omkring deres bolig eller virksomhed.

Fra vores base i Fårevejle kører vi gerne ud til kunder i Roskilde, Nykøbing Sjælland, Holbæk og andre omkringliggende byer.

Har du brug for vores mere end 35 års ekspertise, er vi ikke mere end et opkald væk.

Din murer i Vipperød kan hjælpe dig med 

 Og alle andre typer mureropgaver. 

Din lokale murer i Vipperød sørger for kvalitet til fornuftige priser 

Det skal ikke koste en bondegård at få kvalitetshåndværk. Derfor tilbyder vi vores ydelser til priser, de fleste kan være med på.

Selvom vi er stolte fagmænd, der sætter en dyd i at udføre vores arbejde til perfektion, gør vi det med den tilgang, at alle skal have råd til kvalitetshåndværk.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Din lokale murer i Vipperød sikrer dig et godt resultat fra start til slut

Med vores mangeårige erfaring har vi set lidt af hvert. Det gør os i stand til at tilbyde dig professionel og ærlig rådgivning. Vi kommer gerne med vores besyv til en opgave, så vi fra start til slut kan være med til at give dig et tilfredsstillende resultat.

Selvom vi altid gør vores arbejde med sans for de små detaljer og det gode håndværk, gør vi det, så det bliver hurtigt og nemt for dig at få udført et stykke murerarbejde fra dit lokale murerfirma i Vipperød.

Du kan være sikker på, at vi overholder vores aftaler, og at vi rydder op efter os, så du har et smukt resultat med det samme, vi forlader din opgave.

Og du kan samtidig være helt tryg ved, at vi ikke stopper, før både du og vi er tilfredse. Kundetilfredshed er vores helt store fokus, og det kan ses i vores mange gode anbefalinger.

Brug for hjælp? Kontakt din murer i Vipperød nu 

Skal vi hjælpe dig med en særlig opgave? Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Ring til os på 20462285, eller skriv via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os