Murer Kirke Saaby

Leder du efter en murer i Kirke Saaby? Og har du brug for at få udført et stykke professionelt stykke arbejde, der emmer af kvalitet ned til mindste mursten?

Så behøver du ikke lede længere. Som din lokale murer i Kirke Saaby hjælper vi dig med at udføre alle former for mureropgaver med fokus på håndværk og høj kvalitet.

Ingen opgaver er for store eller små, og vi hjælper både private og erhvervskunder med enhver tænkelig opgave.

Få hjælp til din opgave fra din murer i Kirke Saaby og omegn.

Hvad kan din lokale murer i Kirke Saaby hjælpe dig med?

 Med andre ord får du hjælp til enhver type opgave inden for murerfaget.  

Få gode priser hos din murer i Kirke Saaby

Selvom vi lever af at udføre kvalitetshåndværk for vores kunder, er vores priser ikke skruet i vejret. Til gengæld får du konkurrencedygtige priser på vores håndværk.

Hos os behøver kvalitet ikke koste en formue, i stedet tilbyder vi håndværk, som de fleste pengepunge kan være med på.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Din troværdige murer i Kirke Saaby

Når vi tager ud til en opgave, gør vi det altid med en stor portion ydmyghed. Vi lytter grundigt til dine ønsker, så du er med hele vejen.

Vi går op i din tilfredshed, og derfor ved vi gennem vores mere end 35 års erfaring, at det er vejen til tilfredse kunder. Kombineret med smukke resultater, naturligvis.

Du kan med ro i maven føle dig sikker på, at vi overholder de aftaler, vi sammen laver. Og du kan samtidig være helt tryg ved, at vi aldrig forlader rod bag os, ligesom vi aldrig kunne drømme om at forlade en opgave, før du og vi er tilfredse.

Vi sætter en ære i vores arbejde og faglighed – og det er formentlig det, der har givet os gode anbefalinger fra vores tidligere kunder.

Kontakt din murer i Kirke Saaby allerede i dag – vi hjælper dig godt i mål

Som dit lokale murerfirma i Kirke Saaby hjælper vi dig altid godt i mål med enhver type opgave. Har du spørgsmål til vores priser eller et projekt, hører vi gerne fra dig.

Du kan kontakte os på telefon 20462285, eller du kan bruge vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os