Hvide mursten

Murer Asnæs – få et godt tilbud

Skal du bruge en professionel murer i Asnæs, som sikrer dig flotte resultater på kort tid? Så behøver du ikke lede længere.

Dragsholm Murermester er din lokale murer Asnæs – og vi hjælper dig gerne, hvad enten du skal have nyt badeværelse, lave en tilbygning eller have hjælp til opsætning af fliser/klinker i dit bryggers. Med mere end 35 års erfaring i branchen har vi ekspertisen til at klare alle former for mureropgaver.

Vi holder til i Fårevejle, men kører gerne ud til dig i Asnæs, Roskilde, Holbæk og alle omkringliggende egne – både hvis du henvender dig som privat eller erhvervskunde.

Hvad kan din murer i Asnæs tilbyde dig?

Og meget mere inden for murerfaget.

+45 20 46 22 85

 

Din lokale murer Asnæs – fokus på faglig stolthed og kundetilfredshed

Vi går altid til hver enkelt opgave med en stor portion ydmyghed. Og vi er helt bevidste om, at ikke to opgaver er ens. Derfor gør vi det også til en del af vores arbejde at give dig solid rådgivning, så du får det bedst mulige resultat i sidste ende.

Vi sætter en ære i at være dit foretrukne murerfirma i Asnæs, og derfor går vi også gerne den ekstra mil for at gøre både dig og os selv, som stolte fagmænd tilfredse. Vi samler nemlig på tilfredse kunder, som kan videregive de gode anbefalinger, vi allerede lever højt på.

 

Stol trygt på din murer

Når du hyrer os til dit projekt, kan du være helt tryg ved, at vi altid overholder de aftaler, vi sammen indgår.

Lige fra leveringstid til pris.

Og du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt vi efterlader rod bag os – for vi sørger altid for at rydde op, så du kan nyde resultatet med det samme.

Sidebar

Din murer i Asnæs giver dig fornuftige tilbud

Selvom vi lever af at udføre professionelt håndværk i høj kvalitet, tager vi ikke overpriser for vores arbejde.

Hos os kan du få klaret dine mureropgaver til fornuftige priser. Få allerede i dag et gratis og uforpligtende tilbud tilsendt af os.

 

Har du brug for godt håndværk? Kontakt din murer i dag

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre via telefon på +45 20 46 22 85 eller via vores kontaktformular.

Din murer i Asnæs

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk