Murer Asnæs

Skal du bruge en professionel murer i Asnæs, som sikrer dig flotte resultater på kort tid? Så behøver du ikke lede længere.

Dragsholm Murermester er din lokale murer i Asnæs – og vi hjælper dig gerne, hvad enten du skal have nyt badeværelse, lave en tilbygning eller have hjælp til opsætning af fliser/klinker i dit bryggers. Med mere end 35 års erfaring i branchen har vi ekspertisen til at klare alle former for mureropgaver.

Vi holder til i Fårevejle, men kører gerne ud til dig i Asnæs, Roskilde, Holbæk og alle omkringliggende egne – både hvis du henvender dig som privat eller erhvervskunde.
Hvad kan din murer i Asnæs tilbyde dig?

Hvad kan din murer i Asnæs tilbyde dig? 

 Og meget mere. 

Din lokale murer i Asnæs – fokus på faglig stolthed og kundetilfredshed 

Vi går altid til hver enkelt opgave med en stor portion ydmyghed. Og vi er helt bevidste om, at ikke to opgaver er ens. Derfor gør vi det også til en del af vores arbejde at give dig solid rådgivning, så du får det bedst mulige resultat i sidste ende.

Vi sætter en ære i at være dit foretrukne murerfirma i Asnæs, og derfor går vi også gerne den ekstra mil for at gøre både dig og os selv, som stolte fagmænd tilfredse. Vi samler nemlig på tilfredse kunder, som kan videregive de gode anbefalinger, vi allerede lever højt på.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Stol trygt på din murer i Asnæs 

Når du hyrer os til dit projekt, kan du være helt tryg ved, at vi altid overholder de aftaler, vi sammen indgår.

Lige fra leveringstid til pris.

Og du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt vi efterlader rod bag os – for vi sørger altid for at rydde op, så du kan nyde resultatet med det samme.

Din murer i Asnæs giver dig fornuftige tilbud

Selvom vi lever af at udføre professionelt håndværk i høj kvalitet, tager vi ikke overpriser for vores arbejde.

Hos os kan du få klaret dine mureropgaver til fornuftige priser. Få allerede i dag et gratis og uforpligtende tilbud tilsendt af os.

Har du brug for godt håndværk? Kontakt din murer i Asnæs i dag 

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre via telefon på 20462285 eller via vores kontaktformular.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os