Murer Kirke Hyllinge

Søger du efter en murer i Kirke Hyllinge, der kan sikre dig, at kvalitet og håndværk går op i en højere enhed?

Hos Dragsholm Murermester er vi din foretrukne murer i Kirke Hyllinge, når du vil have det bedste af det bedste. Vi sætter en ære i vores arbejde, og derfor kan du være sikker på, at vi altid går den ekstra mil, for at få projektet kørt tilfredsstillende i mål – både for dig og os selv.

Selvom vi har base i Fårevejle, kører vi rundt til private såvel som erhvervskunder over store dele af Sjælland. Lige fra Roskilde til Holbæk og Nykøbing Sjælland.

Det kan vi som din lokale murer i Kirke Hyllinge lave for dig 

 Og alle mulige projekter derimellem. 

Murer i Kirke Hyllinge med 35 års erfaring 

Vi har hænderne skruet rigtigt på, og derfor kan vi også skrue dit projekt rigtigt sammen. Vores mere end 35 års erfaring i branchen har givet os en stærk ballast, og vi trækker jævnligt på den erfaring, der dagligt hjælper os med at udføre de bedste og skarpeste resultater for vores kunder.

Når du hyrer os som dit murerfirma i Kirke Hyllinge, får du en samarbejdspartner, der gør processen både hurtig og nem – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For tilfredse kunder er det, vi hver dag arbejder for, og som giver os alle de gode anbefalinger, vi får, når vi har afsluttet et projekt.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Skarpe priser fra din murer i Kirke Hyllinge

De priser, vi kan tilbyde dig, er skarpe og konkurrencedygtige. For vi mener, at alle skal kunne få udført et stykke kvalitetshåndværk.

Når vi aftaler en pris, kan du være sikker på, at du ikke skal betale mere. Vi holder vores aftaler – og det samme gælder for den aftale, vi laver omkring leveringstid.

Vi lover også altid vores kunder at rydde op efter os. Og det kan du naturligvis også regne med.

Kontakt din murer i Kirke Hyllinge allerede i dag 

Har du spørgsmål til dit projekt, og hvordan vi kan løse det? Eller kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud?

Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej. Ring på telefon 20462285, eller kontakt os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os