Murer Kirke Hyllinge med +35 års erfaring

Søger du efter en murer i Kirke Hyllinge, der kan sikre dig, at kvalitet og håndværk går op i en højere enhed?

Hos Dragsholm Murermester er vi din foretrukne murer Kirke Hyllinge, når du vil have det bedste af det bedste. Vi sætter en ære i vores arbejde, og derfor kan du være sikker på, at vi altid går den ekstra mil, for at få projektet kørt tilfredsstillende i mål – både for dig og os selv.

Selvom vi har base i Fårevejle, kører vi rundt til private såvel som erhvervskunder over store dele af Sjælland. Lige fra Roskilde til Holbæk og Nykøbing Sjælland.

 

Det kan vi som din lokale murer i Kirke Hyllinge lave for dig

Og alle mulige projekter derimellem.

 

Murer i Kirke Hyllinge med 35 års erfaring

Vi har hænderne skruet rigtigt på, og derfor kan vi også skrue dit projekt rigtigt sammen. Vores mere end 35 års erfaring i branchen har givet os en stærk ballast, og vi trækker jævnligt på den erfaring, der dagligt hjælper os med at udføre de bedste og skarpeste resultater for vores kunder.

Når du hyrer os som dit murerfirma i Kirke Hyllinge, får du en samarbejdspartner, der gør processen både hurtig og nem – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For tilfredse kunder er det, vi hver dag arbejder for, og som giver os alle de gode anbefalinger, vi får, når vi har afsluttet et projekt.

Sidebar

Skarpe priser fra din murer

De priser, vi kan tilbyde dig, er skarpe og konkurrencedygtige. For vi mener, at alle skal kunne få udført et stykke kvalitetshåndværk.

Når vi aftaler en pris, kan du være sikker på, at du ikke skal betale mere. Vi holder vores aftaler – og det samme gælder for den aftale, vi laver omkring leveringstid.

Vi lover også altid vores kunder at rydde op efter os. Og det kan du naturligvis også regne med.

 

Kontakt din murer i Kirke Hyllinge allerede i dag

Har du spørgsmål til dit projekt, og hvordan vi kan løse det? Eller kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud?

Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej. Ring på telefon +45 20 46 22 85, eller kontakt os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk