Hvide mursten

Opsætning af fliser og klinker i Holbæk omegn

Ønsker du opsætning af fliser i badeværelset eller køkkenet? Du kan virkelig få lov at lege med udtrykket, med valg af klinker og fliser på væg og gulv. Vi kommer gerne ud til din adresse og fjerner  det eventuelt eksisterende og opsætter nogle nye og flotte. Vores flisemurer udfører opsætning af fliser i Holbæk, Roskilde og omegn.

Det er skønt med varme i gulvet i fx entre eller badeværelse, derfor kan vi selvfølgelig også indlægge det, for dig som kunde.

Udover gulvvarme er det også praktisk med opsætning af fliser eller klinker i køkkenet. Med en hård overflade er de lette at gøre rent og tåler samtidigt fugt.

Vi kan stå for at sætte op på både gulv og vægge, i hele hjemmet. Alt efter hvad du ønsker af farve og materiale, vejleder vi dig til den bedste løsning.

Kontakt os

 

Din erfarne flisemurer

Hos Dragsholms Murermester i Fårevejle har vi hjulpet mange kunder i omegnen af Holbæk, Nykøbing Sjælland og Roskilde med opsætning af fliser og klinker i deres bolig.

Vi har blandt andet stor erfaring med flisearbejde og opsætning af fliser i:

  • Vådrum, som for eksempel badeværelser og køkkener
  • Entreer

Derudover kan vi lægge klinker på entregulv og føre varme i gulvet. Klinker bruges primært til gulve, da de er mere slidstærke. Fliser er et meget blødere materiale end klinker.

 

Opsætning af fliser

Praktisk med fliser i køkken og badeværelse

Vægfliser i køkkenet eller opsætning af fliser på badeværelset er utrolig praktisk. De har en hård overflade, tåler fugt og er nemme at rengøre. Du kan desuden få fliser i mange forskellige farver og mønstre samt i alle mulige materialer, som for eksempel:

  • Keramiske mosaiksten
  • Fliser i natursten
  • Metalfliser
  • Betonfliser

Flisebelægning kræver stor præcision og en meget nøjagtig hånd. Skal du være sikker på at få et perfekt resultat med dine klinker og fliser vil vi anbefale at lade en fagmand med stor erfaring varetage opgaven.

Vi tager hellere end gerne en snak med dig om dine ønsker og behov til opsætning af fliser og klinker. Så hjælper vi dig med at finde de retter fliser eller klinker til dit hjem.

 

Kontakt os og få tilbud på opsætning af fliser af flisemurer

Ring eller skriv gerne til os hvis du ønsker at modtage et tilbud på opsætning af fliser i badeværelset, i køkkenet eller bare høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kører som murer Holbæk, Roskilde, Fårevejle og omegn.

Send os en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk eller ring til os på telefon +45 20 46 22 85.

Kontakt os
Sidebar
Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk