Opsætning af fliser og klinker

Hos Dragsholms Murermester i Fårevejle har vi hjulpet mange kunder i omegnen af Holbæk, Nykøbing Sjælland, og Roskilde med opsætning af fliser og klinker i deres bolig.

Vi har blandt andet stor erfaring med flisearbejde og opsætning af fliser i:

  • Vådrum, som for eksempel badeværelser og køkkener
  • Entreer

Derudover kan vi lægge klinker på entregulv og føre varme i gulvet. Klinker bruges primært til gulve, da de er mere slidstærke. Fliser er et meget blødere materiale end klinker.

Praktisk med fliser i køkken og badeværelse

Vægfliser i køkkenet eller badeværelset er utrolig praktisk. De har en hård overflade, tåler fugt og er nemme at rengøre. Du kan desuden få fliser i mange forskellige farver og mønstre samt i alle mulige materialer, som for eksempel:

  • Keramiske mosaiksten
  • Fliser i natursten
  • Metalfliser
  • Betonfliser

Flisebelægning kræver stor præcision og en meget nøjagtig hånd. Skal du være sikker på at få et perfekt resultat med dine klinker og fliser vil vi anbefale at lade en fagmand med stor erfaring varetage opgaven.

Vi tager hellere end gerne en snak med dig om dine ønsker og behov til opsætning af fliser og klinker. Så hjælper vi dig med at finde de retter fliser eller klinker til dit hjem.

Kontakt os

Kontakt os og få tilbud på opsætning af fliser

Ring eller skriv gerne til os hvis du ønsker at modtage et tilbud på opsætning af fliser eller bare høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en e-mail på info@dragsholms-murermester.dk eller ring til os på telefon 20 46 22 85.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os