Murer Roskilde

Har du brug for hjælp fra en murer i Roskilde til renovering af dit badeværelse? Og vil du have et professionelt og perfekt resultat ned til mindste detalje?

Så skal du tage fat i vores dygtige murere, der hjælper private såvel som erhvervskunder med alt fra små til krævende opgaver, som alle har deres høje kvalitet til fælles.

Fra vores base i Fårevejle kører vi ud til kunder i Roskilde, Holbæk, Nykøbing Sjælland og de omkringliggende egne.

Din lokale murer i Roskilder hjælper med: 

 Og meget, meget mere. Faktisk er der ikke den opgave, vi ikke løfter inden for murerfaget. 

35 års erfaring i værktøjskassen hos din murer i Roskilde 

Som dit lokale murerfirma i Roskilde trækker vi på en årelang erfaring, når vi udfører et stykke arbejde. Faktisk hele 35 års erfaring, har vi gemt i vores værktøjskasse.

Det giver os et godt fundament for at udføre hver enkelt opgave individuelt. For vi ved, at ikke to opgaver er ens. Derfor ser vi også altid på opgaven, når vi rådgiver dig om de bedste løsninger. Det giver i sidste ende det bedste resultat.

På den måde kan vi tilfredsstille dig som kunde og vores egen faglige stolthed. Vi sætter en ære i vores arbejde, og derfor forlader vi aldrig et projekt, før du og vi er tilfredse med afleveringen.

Med tilfredse kunder håber vi på at kunne samle endnu flere gode anbefalinger.

Kontakt os

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har fået et flisegulv brudt op og støbt på ny i samme højde som et tilstødende gulv. Herefter vådrumsbehandling og opsætning af fliser på gulve og i bruseniche. Alle fuger i både gulv og bruseniche er snorlige, og i det hele taget er arbejdet fornemt udført.

Rasmus

★★★★★

Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murer. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murer. Mvh. Torben Uldahl, Ganløse.

Torben

★★★★★

Murerarbejde og fliser på gulv og vægge. Alt flot udført – selv bort-fliser på svære steder og skæve vinkler er løst meget fint. Hvor VVSerne tog lang tid, var Dragsholm hurtig og og effektiv. Kan varmt anbefales.

Thomas

Få gode priser hos din murer i Roskilde 

Kvalitet og tårnhøje priser hænger ikke sammen hos os. Vi arbejder ud fra værdier som kvalitet og solidt håndværk, men det skal være til priser, hvor alle kan være med.

Som din lokale murer i Roskilde vil vi også gerne give dig ro i maven. Både hvad angår pris og levering. Når vi aftaler en pris og et leveringstidspunkt, kan du være helt sikker på, at vi overholder aftalen. Det er vigtigt for os at være din troværdige samarbejdspartner.

Skaf et uforpligtende tilbud – kontakt din lokale murer i Roskilde i dag 

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt? Og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er det bare om at gribe telefonen og ringe til os på telefon 20462285. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Gør du det, vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Renovering eller nybyg?

Kontakt os