Murer Roskilde med mange års erfaring

Har du brug for hjælp fra en murer i Roskilde til renovering af dit badeværelse eller lignende? Og vil du have et professionelt og perfekt resultat ned til mindste detalje?

Så skal du tage fat i vores dygtige murerfirma, der hjælper private såvel som erhvervskunder med alt fra små til krævende opgaver, som alle har deres høje kvalitet til fælles.

Fra vores base i Fårevejle kører vi ud til kunder som murer i Roskilde, Kirke Såby, Tølløse og de omkringliggende egne.

Din murer Roskilde hjælper med:

Og meget, meget mere. Faktisk er der ikke den opgave, vi ikke løfter inden for murerfaget.

 

35 års erfaring i værktøjskassen hos din murermester

Som dit lokale murerfirma i Roskilde trækker vi på en årelang erfaring, når vi udfører et stykke arbejde. Faktisk hele 35 års erfaring, har vi gemt i vores værktøjskasse.

Det giver os et godt fundament for at udføre hver enkelt opgave individuelt. For vi ved, at ikke to opgaver er ens. Derfor ser vi også altid på opgaven, når vi rådgiver dig om de bedste løsninger. Det giver i sidste ende det bedste resultat.

På den måde kan vores murer tilfredsstille dig som kunde og vores egen faglige stolthed. Vi sætter en ære i vores arbejde, og derfor forlader vi aldrig et projekt, før du og vi er tilfredse med afleveringen.

Med tilfredse kunder håber vi på at kunne samle endnu flere gode anbefalinger.

Sidebar

Få gode priser hos din lokale murermester Roskilde

Kvalitet og tårnhøje priser hænger ikke sammen hos os. Vi arbejder ud fra værdier som kvalitet og solidt håndværk, men det skal være til priser, hvor alle kan være med.

Som din lokale murer i Roskilde vil vi også gerne give dig ro i maven. Både hvad angår pris og levering. Når vi aftaler en pris og et leveringstidspunkt, kan du være helt sikker på, at vi overholder aftalen. Det er vigtigt for os at være din troværdige samarbejdspartner.

Kontakt din lokale murer Roskilde for godt tilbud

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt? Og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er det bare om at gribe telefonen og ringe til os på telefon +45 20 46 22 85. Du kan også kontakte vores murer via vores kontaktformular. Gør du det, vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og om dit projekt i Roskilde.

Havde et knækket vandrør på centralvarmen, fik hugget hul i bryggersgulvet og fixet, så kom Dragsholms Muremester, og støbte hullet og lagde nye klinker/fliser. Det var VILDT flot arbejde, ligger fuldstændig plant og lige, og ikke et gram støv eller møg nogle steder. SUPER FLOT ARBEJDE. 1000 TAK til Daniel som udførte arbejdet.
– Lars Lembke
Leif lavede vores bryggers. Det blev super godt, tiderne blev overholdt og prisen var tilfredsstillende.
– Lasse Grønbæk Mathiassen
Jeg kan på det varmeste anbefale Dragsholm Murermester ApS. Leif og hans mandskab har hos os lavet et perfekt stykke arbejde. Prisen holder, de er hurtige, effektive og de sviner ikke. Jeg er ikke I tvivl om at næste gang jeg har brug for en murer, så vælger jeg Dragsholm Murermester ApS.
– Torben Uldahl, Ganløse

Vi en del af Dansk
Håndværk Garantiordning

Din tryghed for et godt håndværk

Vi er en del af Dansk Håndværk Garantiordning, hvilket er en landsdækkende håndværker garanti som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi mod alle forventninger, ikke efterlever gældende regler.

Det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk – Vi har forpligtet os til altid at yde kvalitet i alle de arbejdsopgaver vi varetager. Denne garantiordning er ganske gratis for dig som kunde, så skulle du opleve noget forkert, så er der altid hjælp af få.

Besøg håndværkergaranti.dk